Allt för en lyckad konferens i Helsingborg

Är det dags att planera in nästa konferens? Helsingborg har ett stort utbud av B&Bs, aktiviteter, konferenslokaler, restauranger och vackra omgivningar, vilket är perfekt för dagar när man som företag vill kombinera både nytta och nöje.

Ett koncept som definitivt kan vara aktuellt vid konferens är just Bed & Breakfast. Det finns inget skönare än att efter en lång och effektiv dag övernatta i en skön säng och njuta av en härlig frukost morgonen därpå. Detta är ett personligt, minimalistiskt och mysigt alternativ för alla inblandade.

Kompletta konferensarrangemang

Villa ThalassaFörutom möjlighet till en god natts sömn och en rejäl frukost är det viktigt att mötena dagen innan och/eller efter är arrangerade på ett bra sätt. Är konferensen komplett ges mer tid till spännande och effektiva diskussioner. Villa Thalassa är en anrik byggnad som ligger precis utanför Helsingborg. Här erbjuds kompletta konferenslösningar med full utrustning för alla behov. Det finns också möjlighet att i pauserna njuta av god mat och fantastisk natur.

Det är viktigt att skapa mening för de deltagande i konferensen. Därför kan det vara bra att kombinera både funktion och estetik. Frisk luft, vackra vyer och goda middagar inspirerar och motiverar till att fokusera fullt ut i konferensrummet. Villa Thalassa kan erbjuda hela fem olika konferenslokaler där allt från 2-40 personer kan vistas. Med andra ord går det att ordna både större konferenser eller möten likväl som mindre varianter. De tillhandahåller konferensdeltagarna både med teknisk utrustning likväl som dryck och fika, allt för att underlätta och för att ni som företag ska kunna fokusera fullt ut på konferensens fullständiga mening.

Aktiviteter

Låt det även bli mer än en konferens. Villa Thalassa kan efter önskemål ta fram både förslag på aktiviteter likväl som boendemöjligheter och middagar på Restaurang Dardel. Exempel på aktiviteter kan vara att spela golf, ta båten över till Helsingör, spela tennis eller att promenera i den vackra naturen. För att bibehålla en god energi bland medarbetarna under hela dagen är det bra med variation genom att blanda upp möten med aktiviteter.

Oavsett bransch och antal deltagare är Villa Thalassa ett bra alternativ. Här finns något som uppskattas av alla, om det så är de funktionella konferenslokalerna, den goda maten eller den vackra naturen. Det är ett sätt att skapa minnen för livet och ger även möjlighet till att stärka relationen mellan medarbetarna. En dag med möten är också en dag för starkare relationer både på ett professionellt plan likväl som ett privat. Det är också en god idé att ibland få lämna den vanliga arbetsplatsen och vistas i en ny miljö, om så bara för en dag. Det i sig kan skapa nytänkande, kreativitet och ny energi som räcker länge.