Drömköket ser olika ut för oss alla

Är du den som älskar hemlagat kan det vara nog så troligt att köket är den plats där du tillbringar den allra största delen av din hemmatid. Är du proffskock à la Gordon Ramsay så vet du vad som får dina ögon att lysa – att gå runt i affären och se all ny utrustning som finns, medan du bygger luftslott i ditt stilla sinne och drömmer om dagen då du kan ta hem just den här vispen som du så länge längtat efter. Men är du den som helst bara äter takeout så att du slipper både matlagning och disk ser ditt drömkök säkert inte likadant ut – du tänker dig ett inte så stort utrymme, med det allra nödvändigaste för att överleva när cateringservicen är stängd och som helst kan rengöras på mindre än fem minuter. Hur som helst tål det att tänka på hur maskinteknik kan underlätta renoveringen åt dig.

Rusta upp ditt kök med exklusiv designStälldon

Vare sig du vill ha ett stort kök eller ett litet, vill du som andra säkert att det ska vara så funktionellt som möjligt. Det är här Litex kommer in – de ställer till ditt förfogande maskinfötter och linjära ställdon vars rörelser är mycket tysta och väldigt exakta i sina rörelser. Ett exempel på hur ett dylikt ställdon kan användas är just stekbordet i ett storkök. Eftersom mixern kan monteras på och av kan du vid behov frigöra en större arbetsyta. Ett linjärt ställdon gör det då möjligt att tilta stekbordet för att hälla av innehållet.

Produkter av rätt kvalitet

Litex AB är ju en återförsäljare av alla sorters ställdon. Det enda du behöver göra är att kontakta deras kundservice och berätta om dina behov, så får du den vägledning du behöver för att hitta rätt produkt för dig. Naturligtvis är de alla av bra kvalitet – några exempel på de renomerade märken som Litex förhandlar med är:

• ADE-Werk GmbH
• MecVel OGNIBENE
• DYNAX (används mest i storkök).

När du är mitt uppe i planeringsfasen av din tänkta renovering, kan det vara dags att undersöka hur ett (eller flera) bra ställdon kan underlätta hela livet för dig. Så ring upp Litex och ta reda på det du vill veta!