Kaffe skapar en trevlig arbetsplats

Det är viktigt att man har kaffe på en arbetsplats som är trivsam. Det tillåter medarbetarna att sitta ned en stund och sammanstråla över det som händer på arbetsplatsen och skapa en sammanhållning, vilket leder till en starkare arbetssämja och effektivitet. Därför kan du hyra kaffemaskiner hos oss i Stockholm. Då underhåller vi dem och ser till att det alltid finns gott kaffe som ni kan njuta av. Vi kommer först och installerar kaffemaskinen hos er för att sedan fylla på den regelbundet och underhålla den så att ni alltid ska ha gott och nybryggt kaffe på er arbetsplats.

Hyra kaffemaskiner hos DSFM

När du väljer att hyra kaffemaskiner hos oss i Stockholm så har vi ett flertal märken som ni kan välja mellan. Det finns även flera lösningar beroende på hur mycket plats ni vill låta upp till er nya kaffemaskin. Du kan även välja att hyra din kaffemaskin månadsvis eller periodvis. Du kanske bara vill hyra kaffemaskinen under de mörkaste delarna av året, eftersom du märker att ingen dricker kaffe på sommaren och du vill inte stå och betala kostnaden för att hyra kaffemaskinen. Detta är helt okej. Vi erbjuder dig flexibla lösningar i Stockholm så att du alltid kan känna att du blir bemött med högsta service när du väljer att hyra kaffemaskiner av oss. hyrakaffemaskiner-stockholm

Om du vill läsa mer om våra kaffemaskiner så läsa mer vad DSFM kan erbjuda dig . Vi kan även ge dig rådgivning om vilken kaffemaskin som passar bäst på ditt företag.