Kan man ha ett ambulerande kontor

Om man tänker sig ett ambulerande kontor så kanske man ser framför sig ett lastbilsflak med lite skrivbordsmöbler på – samt ett par stressade kontorsarbetande som försöker hindra papper från att blåsa bort. Associationerna blir nog ännu starkare om man pratar om ett mobilt kontor. Nåväl, i vår tid av internet, mobiltelefoner, lap tops och tabletter är begreppet knappast obekant. Många reser land och rike runt på olika säljmöten eller andra besök och har med sig sitt kontor. Ofta hamnar man på ett bed & breakfast där man kan sitta vid en mer eller mindre stökig foajé med sina apparater och försöka vara effektiv. Vissa går till ett café och hoppas på att där ska finnas en lugn stämning. Men vill du vara säker på att få ett professionellt kontor dit du kommer ska du titta in på www.ledigalokalerlund.nu.

Känn dig som hemmaLediga lokaler i lund

Även om du skulle ha förmågan att koppla bort störande ljud runt om kring är det knappast miljöer att ta emot kunder i. Det är inte alls säkert att de har ett kontor du kan komma till – och även om de har det, kommer du in i deras värld och deras förutsättningar. I ett säljsammanhang slåss du lite underifrån. Det ger dig mycket mer status om du kan bjuda in kunden till dig – till ditt konor. Där är det dina förutsättningar. Din värld. Du kan få detta i de städer där World Trade Center har en fastighet. Du kan hyra lediga lokaler precis så länge du behöver. Du kan glida in på förmiddagen, checka in på ditt kontor och ha ett kundmöte samma eftermiddag och vara ute därifrån före kvällen. Du kan till och med köpa 10-kort för de tillfällen du behöver ha en professionellt utrustad och ledig lokal.

Bo och arbeta effektivt och bekvämt

Du ska kunna bo på ditt bed & breakfast och koppla av där när du är ledig. Ät din frukost, koppla av med din tidning och drick ditt kaffe i lugn och ro. Sedan kan du börja ditt jobb. Precis som hemma. Genom att separera ditt boende och arbetsplats helt – även när du är borta – så skapar du den rutin som gör att du både kan koppla av och jobba effektivt.

Fördelar med hyra lokaler på annan ort:

  • Ger proffsig känsla
  • Ger dig övertaget
  • Du blandar inte ihop vila och arbete
  • Du kan få en fokuserad arbetsmiljö.