Låt proffsen laga maten

Att anordna ett event är både roligt och ibland krävande. Det är många saker som ska fixas och mycket att ha koll på. Först och främst måste man veta vart någonstans som man vill hålla sitt event, sedan hur många gäster som är bjudna och även vilken typ av event det handlar om. Inte nog med alla dessa saker, man måste även ofta bjuda sina gäster på mat eller tilltugg. Att laga mat till familjen är inte särskilt svårt, men att lyckas göra en god måltid, ibland till och med trerätters, är inte lika lätt till 50-100 gäster. Att ta hjälp utav en cateringfirma är ett klokt val, då kan du lägga all din energi på de övriga punkterna på din att-göra-lista.

Mest populära koncept är buffémat

Några som är proffs både på event, mat och planering är catering i Lund. Firman har flera olika välkomponerade menyer att välja mellan. Ett av deras mest populära koncept är dock buffématen. Att bjuda gäster på buffémat är ett smart val eftersom maten oftast kan serveras kall och gör själva eventet lite mindre formellt då man kan mingla runt medans man äter. Viss buffémat går dock utmärkt att äta vid bordet, det är helt enkelt bara gästerna själva som hämtar sin mat och har större valmöjligheter. Skulle du eller dina gäster ha några särskilda behov, som till exempel allergier eller om någon är vegetarian så fixar cateringfirman även detta.Catering i Lund

Om du redan har koll på det mesta men fortfarande inte vet vart någonstans du ska hålla ditt event så kan du vara lugn. Cateringfirman kan hjälpa dig att hitta en mer avslappnad och trevlig lokal. Salarna som cateringfirman erbjuder har en stor 1800-tals anda och ger ditt event ett stilfullt intryck. Så, när alla delar har fallit på plats så kan du luta dig tillbaks, smaka på den goda maten och vara riktigt nöjd.