Plocka russinet ur B&B-kakan

Vad är egentligen det bästa med att bo på hotell? Somliga skulle kanske svara känslan av att bo på en ny plats och komma bort från vardagen. Andra skulle kanske säga upplevelsen av att få komma ned till en uppdukad frukostbuffé. Men, och låt oss i detta vara uppriktiga, vad som verkligen ger hotellvistelsen dess guldkant är ju hur vi som gäster kan strö våra prylar och pinaler omkring oss utan minsta tanke på att städa. Vi kan lämna sängen obäddad, slänga handduken på golvet och låta room service-tallriken bli stående på nattduksbordet. För vi vet att inom några timmar kommer ordningen, som genom magi, var återställd av den flitiga hotellpersonalen. Så varför inte ta den här lyxen med sig när man åker hem igen? Vi pratar här inte om att kidnappa hotellpersonal utan om att anlita en städfirma för att sköta städningen i hemmet. Idag finns en uppsjö av företag som erbjuder allt från hemstädning i Kiruna till flyttstädning i Ängelholm.

Ett överflöd av städtjänsterFlyttstädning i Ängelholm

Det finns olika städtjänster som kan väljas beroende på behov och specifik situation, från hemstädning till flyttstädning via en enkel omgång fönsterputsning. Vad gäller hemstädningen kan man, beroende på tid, budget och egen städlust, antingen låta städfirman genomföra en komplett grovstädning bara då det verkligen behövs eller boka in regelbunden, veckovis städning. Detta gäller naturligtvis inte bara för privatpersoner utan även för företag som kan ha minst lika stort behov av professionell hjälp för att garantera att lokalerna tilltalar såväl kunder som medarbetare.

Städning i syd

Vart vänder man sig då om man vill anlita en städfirma? Den som bor i landets södra delar kan till exempel vända sig till Novite Service HB. Firman tar sig an både privatpersoner och företagskunder men lägger i båda fallen lika stor vikt vid det personliga mötet. Därigenom optimeras chanserna att förstå kundens förväntningar och leverera vad som verkligen efterfrågats. Novite Service har också införlivat miljötänk i sin verksamhet och arbetar endast med medel och material vars negativa miljöpåverkan är minimal. Företaget är verksamt främst i Skåne och Halland med kunder i bland annat:

  • Ängelholm
  • Klippan
  • Åstorp
  • Laholm
  • Malmö
  • Helsingborg

Med ett företag som Novite Service till din tjänst finns det med andra ord ingen anledning att den lyxiga hotellkänslan ska ta slut bara för att du kommit hem.