Semestermys

Det är ju roligt att åka till utlandet och semestra. Man kan njuta av solen – fast hela Sverige ligger försjunket i vintermörker och kyla – och skryta om det fina vädret på Facebook och Twitter och dylikt. Glöm dock inte att blott Sverige svensk natur har, och särskilt om sommaren finns det mycket vackert att se och utforska även här. Bestämmer du dig för att använda semestertiden för att lära känna hemlandet, finns det mycket att välja på när det gäller boende och gastronomi. Ett av de bästa matställen som finns om du råkar vara på väg till eller genom Malmö är just Chilla&P. Caféet erbjuder inte bara kaffe och kaka, utan här kan du beställa allt från efterrätter till lyxiga trerätterskurser för ett helt partaj. Läs vidare för att veta mer om catering hos Chilla & P.

Goda gamla traditionercaterinfirma

Väljer du att övernatta på ett bed-and-breakfast enligt den populära amerikanska traditionen finns det mycket du kan göra för att riktigt ta del i den lokala upplevelsen. Eftersom det kostar mindre än ett lyxigt hotell, kan du spara dina slantar till något roligare – köpa hem minnen, eller fira semestern med riktig god mat hos Chilla&P. Allt du kan önska dig finns att beställa – och är du laktosintolerant, glutenintolerant eller allergisk mot någon matvara, behöver du bara säga till, så kommer maten som lagas inte bara smaka gott, den kommer även att vara bra för din hälsa. Och det är ju viktigt – för vem vill bli sjuk just på semestern?

Allt till festen

Ska du däremot ställa till med semesterfest, finns det annat du kan göra. Chilla&P:s eventlokaler passar för både middag och dans, och de förser dig även med catering. Perfekt till dig som ska ordna:

• Privat fest
• Företagsfest
• Bröllop
• Studentskiva
• Mingel

Det finns även massor med lyxiga matval för att din servering ska bli en succé. Du kan välja bland Chillas klassiker, svensk klassiker, italiensk buffé, mingelbuffén, Favoritbuffén, Hav&Land-kombo, och lyxbuffén Steak House. Smidigt värre blir det eftersom det enda du som organiserar evenemanget behöver göra är att beställa – sen tar Chilla&P:s personal hand om allt från matlagning till leverering och från dukning till diskning.