Unika tårtor för alla tillfällen i Malmö

Tårtor förknippas kanske inte så stark med bed & breakfast men är man ute och reser händer det ibland att man vill fira och då gäller det att hitta ett bra bageri.

En vackert bakad tårta som serveras med omsorg uppskattas alltid och det finns flertalet exempel på händelser som kräver en speciell tårta. På tårtor i Malmö har de kunniga bagarna lång erfarenhet och gedigen kunskap av alla olika slags tårtor. Varje tårta bakas med största noggrannhet för att slutresultatet ska bli minnesvärt och anpassas efter kundens individuella önskemål.

Tårtor i MalmöBrett sortiment av tårtor med olika teman

I valet av temat på tårtan bör man först och främst utgå från personen som firas. Fokus bör ligga på vilka smaker personen tycker om och vad tillfället som firas är. De bagare som i årtionden bakat tårtor i Malmö hjälper sina kunder utforma den perfekta tårtan för ändamålet och är kända för det välsmakande slutresultatet.

De populäraste tårtorna är de traditionella hallontårtorna och prinsesstårtorna. Något som på senaste åren blivit en stor favorit bland kunderna är den väldigt goda Bombitårtan med chokladtryffel, chokladgrädde och sockerkaksbotten. De är även vana att tillverka ljuvliga bröllopstårtor och kan på beställning göra stora tårtor som räcker till hela 300 personer. Smörgåstårtor hör även till det vida utbudet och kan varieras utgående från smak och tycke.

Något företaget är extra stolta över är att personalen besitter den ovanliga konsten att göra så kallad krokan. Bakverket krokan görs av äggvita och mandelmassa som försiktigt spritsas ut i häftiga dekorativa mönster som sammansätts till ett torn, ofta i flertalet våningar. Konsten bidrar till att tårtorna blir ovanligt vackra och fullständigt unika.

Förutom de välkända tårtorna i Malmö erbjuder företaget ett brett sortiment av såväl saftiga frukostbullar som nybakat bröd. Dagligen serveras även en varierad frukostbuffé och lunch kan avnjutas på vardagar.